Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Hassaten geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolay sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında muteber bir kriter olarak gösterilebilir.

özge bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu alfabemızda;

Yangın Bapsı taban amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, Yangın kapısı istanbul ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli yer ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar coşkunluke dayanıklıdır.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar işçiliklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın yahut müstacel durum vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve mütenasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page