Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza haysiyet katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı seçer dikkat edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye amelî yangın merdiveni uygulamasına yan yana hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde görev veren milel arası kuruluşlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın Bapsı esas amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk bünyenın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, mimarinın tasarruf klası gibi faktörler etkin olmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve gökyüzü şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında ilgi edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem bile merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi karınin bu unsura özen edilmelidir.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek sinein kullanılmaktadırlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik çıkmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en yarar fiyatlarla iye Yangın çıkış kapısı istanbul başlamak dâhilin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden müdrike fen alabilirsiniz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek sayesinde kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Report this wiki page